Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@11:11:31 GMT

۸۰ درصد معترضان به قطع یارانه نقدی منصرف شدند

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۱۴۸۶۹

سخنگوی ستاد تبصره ۱۴بودجه،با بیان اینکه از۲۰۰هزار خانوار مشمول حذف یارانه نقدی فقط ۴درصد به قطع یارانه اعتراض داشتند گفت:از۳۲هزار مراجعه به دفاتر پیشخوان۲۶ هزار نفر از ثبت اعتراض منصرف شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین میرزایی در گفتگو با مهر، درباره آخرین وضعیت ثبت اعتراض‌ از سوی سرپرستان خانوارهایی که یارانه آنها در شهریورماه قطع شد، گفت: از بین کمتر از ۲۰۰ هزار خانواری که یارانه نقدی آنها به تازگی قطع شده است، تا انتهای روز دوشنبه (هشتم مهرماه) ۳۲ هزار سرپرست خانوار معادل ۱۷ درصد از کل حذف شدگان، به دفاتر پیشخوان دولت برای تکمیل و ارائه رضایتنامه مجوز دسترسی به حساب‌های بانکی خود مراجعه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: تمامی ۳۲ هزار مراجعه کننده به دفاتر پیشخوان پس از تکمیل فرم رضایتنامه دسترسی به حساب‌های بانکی، برای ورود به سامانه «یارانه ۱۰» کد رهگیری دریافت کردند که از این میزان فقط ۷۲۰۰ نفر وارد سامانه یارانه شدند و پس از مشاهده گزارش از وضعیت تراکنش بانکی اعضای خانوارشان، اعتراض خود را ثبت کردند.   سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ بودجه ۹۸ ادامه داد: این آمار نشان می دهد از ۳۲ هزار سرپرست خانواری که به دفاتر پیشخوان مراجعه کردند ۲۶ هزار معترض به قطع یارانه نقدی معادل بیش از ٨٠ درصد که خود را محق دریافت یارانه می دانستند، پس از مراجعه به دفتر پیشخوان و دریافت کد رهگیری، به سامانه «یارانه ۱۰» مراجعه کردند اما پس از مشاهده گزارش وضعیت تراکنش های بانکی خود، از ثبت اعتراض در سامانه منصرف شده اند.   میرزایی گفت: بنابراین فقط حدود ۴ درصد از کل خانوارهایی که یارانه آنها در شهریورماه حذف شده است، پس از مراجعه به سامانه و دریافت وضعیت گزارش تراکنش ها و حساب بانکی، اعتراض شان نسبت به قطع یارانه برقرار ماند و بقیه، از ثبت اعتراض انصراف دادند.    سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ قانون بودجه ۹۸ کل کشور افزود: این حجم اندک از میزان اعتراض به قطع یارانه نقدی، نشان دهنده دقت بالای فرایند شناسایی خانوارهای مشمول در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان است. ضمن اینکه تعداد بالای افرادی که در مرحله اول به قطع یارانه اعتراض داشتند، پس از مراجعه به سامانه و دریافت گزارش تراکنش های بانکی از ثبت اعتراض خود منصرف شدند، نشان از افزایش پذیرش روند رو به رشد متقاعد شدن افراد و پذیرش برآورد صورت گرفته از توان مالی خانوارشان است.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۴۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نرخ بهره بین بانکی مانند هفته قبل با کاهش بسیار جزئی همراه بود؛ این نرخ در هفته منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵ درصد رسیده است.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۵ اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به ۲۹ فروردین ماه. نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با ۴ صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۲ درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۲ فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۴۸ درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری ۲۳.۶۲ درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش ۴ صدم درصدی همراه شد و به ۲۳.۵۸ درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال ۱۴۰۲ به ۲۳.۶۶ درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به ۵ مهرماه سال ۱۴۰۲ با رکوردشکنی ۱۰ سال به ۲۳.۸۰ درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به ۲۳.۷۱ درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902141

دیگر خبرها

  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • تعطیلی دانشگاهی در فرانسه در پی اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه